Thursday, June 17, 2010

SAUNA VIBRO PANTS (latest edition)- no stock


RM250

Produk inovatif terbaru Sauna pants yang mempunyai dwi fungsi; terapi panas sauna dan getaran. Ianya sangat berkesan dalam mempercepatkan proses memecahkan lemak dan menghancurkan selulit yang terdapat pada tiga bahagian meliputi perut, peha dan pinggul. Rekaan yang sama seperti Sauna Pants tetapi ditambahbaik dengan kelebihan getaran yang mampu merangsang pengaliran darah di dalam tubuh, memecahkan lemak degil dan selulit di tiga bahagian tersebut.
Terdapat 5 mode getaran yang boleh dikawal mengikut keselesaan dan satu mode statik terapi panas sauna yang selesa dan mampu menyebabkan kita berpeluh ketika menggunakannya.
Sesuai digunakan oleh semua peringkat usia untuk mendapatkan faedah dan kebaikan bersauna - membuang kolestrol, mencantikkan kulit, merapatkan rahim, bertindak sebagai tungku moden bagi wanita di dalam pantang, merangsang pengaliran perjalanan darah yang baik, melegakan sengal-sengal dan kesakitan di bahagian belakang dan kaki, membentuk pinggul dan membantu masalah perlawasan.
Sauna Vibro Pants adalah produk terhebat sauna kerana menggabungkan ciri-ciri getaran yang menjadi nilai tambah dan keistimewaan kepada produk sauna ini dan selamat digunakan.


Kaedah penggunaan:

Sama seperti sauna pants tetapi disyorkan digunakan sebelum tidur semasa kita berbaring. Masa bersauna 30 minit dan auto-off setelah 30 minit. Seeloknya digunakan setiap hari dalam keadaan berbaring atau berdiri.
Jaminan selama 1 tahun.

Penghantaran GDEX Express:
Semenanjung Malaysia: PERCUMA
Sabah/ Sarawak: RM15

1 comments:

Anonymous said...

Thank's Infonya Bray .. !!!

www.bisnistiket.co.id

Post a Comment

the benefits ;)

lets calculate...

inquiry only ;)


ShoutMix chat widget

ads only ;)


ShoutMix chat widget
 

FabulousBody@Home Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada